Вести

За СНС грађани су на првом месту

Потпредседница ГО СНС Марија Обрадовић, кандидат за одборника са листе „Александар Вучић-Зато што волимо Београд!“ Александар Мирковић и чланица ГО СНС Дубравка Филиповска, разговарали су са грађанима Вождовца и том приликом истакли да је мишљење грађана на првом месту и да су они за СНС најбитнији. 

Обрадовићева је истакла да Београђани велику пажњу посвећују уређењу града, како кроз решавање комуналних проблема, тако и кроз уређење зелених површина, простора за игру деце, али инсистирају и на социјалној бризи града према суграђанима. 

„У претходном периоду градска власт много је учинила на смањивању дуга када су социјална плаћања у питању. Не само да смо измирили сва дуговања, које су претходне власти у Београду начинили, већ смо у ових неколико година постигли редован ритам и повећање исплата социјалних принадлежности. Врло је важно да свака породиља одмах добије 10.000 динара за бебу, а маме које су у категорији социјално угрожених, које добију новорођену бебу, од града добијају још 25.000 динара“, истакла је Обрадовићева. 

Марија Обрадовић је подсетила да је градска каса некада била осиромашена, али да је одговорна градска власт поред улагања у људе и Београд, успела да врати дугове које је наследила.

„Политика није оно што говорите, већ оно за шта сте одвојили новац, а градска управа је одвојила средства да се помогне и новорођеним бебама и младим мамама, женском предузетништву, за младе маме, жене, девојке које улазе у приватно предузетништво постоје посебни фондови у оквиру града и град је заиста ту да помогнемо и младим брачним паровима и онима који формирају породице, а свакако и професионални живот“, закључила је Обрадовићева. 

Мирковић је нагласио да у разговору са грађанима жели да чује све сугестије и критике, како би од Вождовца и Београда направили још боље место за живот. 

„Посебно нас радује што грађани праве јасну разлику између Драгана Ђиласа, Александра Шапића и тајкунског лобија оних људи који Београд воле само из интереса, који се Београда сете само када су избори. И са друге стране нас, обичних, нормалних људи који Београд волимо сваког дана и за њега се боримо из дана у дан“, рекао је Мирковић.

Према речима Мирковића, грађaни знају ко су људи који су Београд упропастили, задужили, а интерес својих пријатеља тајкуна ставили испред интереса грађана, као што знају ко су људи који су изградили километре новог асфалта, нове водоводне и канализационе мреже, који су улагали у школе, вртиће, амбуланте и Домове здравља. 

„Посебно смо радосни што наши грађани препознају да је тим који је делегирала Српска напредна странка, на челу са Александром Вучићем, успео да направи резултате који су видљиви на сваком кораку“, закључио је Мирковић.

Филиповска сматра да је Вождовац пример општине у којој се за 4 године смањила разлика између приградских и градских насеља, и то управо добром сарадњом локалних и градских власти. 

„Резултати говоре о томе, отворени су домови здравља у подавалским подручјима, експозитуре поште, уводе се нове аутобуске линије, мења се инфраструктура подавалских села на Вождовцу“, рекла је Филиповска.

На самом крају грађане су позвали да изађу на изборе 4.марта и да дају подршку за све резултате које је СНС постигла у претходним годинама, и закључили да у наредном периоду СНС иде као снажан тим, зато што волимо Београд.