Вести

Вукосављевић и Радуловићева посетили Раковицу

Члан Главног одбора Српске напредне странке Андреа Радуловић и Владан Вукосављевић, посетили су  Општински одбор СНС Раковица и том приликом разговарали са члановима Савета за културу о значају и важности промовисања културног развоја у тој општини.

Владан Вукосављевић похвалио је рад и труд руководства ОО СНС Раковица, и истакао важност учествовања младих у развоју културног стваралаштва.

„Морам да похвалим Центар за културу општине Раковица која има извенредну салу и да је то нешто најбоље што сам видео у последњих неколико месеци током обиласка Србије“, истакао је Вукосављевић.

Радуловићева је похвалила резултате овог Савета и нагласила важност оснаживања жена у културном и политичком стваралаштву.

„Позивам све присутне да 2. априла изађу на изборе и да дају глас Александру Вучићу, јер је то глас за напредак Србије, за бољу будућност свих нас и глас за напредак културе“, истакла је Радуловићева.

Председница Савета за културу Наташа Николић том приликом представила је претходне резултате Савета и нагласила да је у току ација бесплатне радионице за декупаж које организује Унија жена СНС Раковица.

„Можемо да се похвалимо да наш савет окупља велики број угледних уметника и стручњака у култури који сваким даном својим идејама доприносе развоју наше општине“, истакла је Николићева.