Вести

Вучић ствара бољу будућност Србије

Потпредседница Главног одбора Српске напредне странке Марија Обрадовић, рекла је данас пензионерима у Раковици да је програмом “Србија 2025” предвиђено повећање пензија, али и јачање економије, јер председник Вучић са својим тимом ствара бољу будућност Србије.

“Пре свега хвала Вама, ви сте градили и изградили нашу Србију и наш Београд. На нама је сада да вама обезбедимо још квалитетније услове за живот и зато је председник Вучић у свом програму “Србија 2025” предвидео стратешко повећање пензија, како би просечна до 2025. године била између 430 и 440 евра”, рекла је Обрадовић.

Са потпредседницом Маријом Обрадовић, са пензионерима Раковице, разговарали су члан Председништва Милосав Миличковић, секретар београдског одбора Александар Марковић, као и чланови Главног одбора Милинко Величковић, Драган Ђорђевић, Марко Стојчић, који су се сложили да једино листа “Александар Вучић - За нашу децу” може да гарантује даљи развој Београда и Србије, јачање економије, изградњу путева, пруга, домова здравља, школа и да од Србије градимо земљу у којој сва деца желе да живе.

Функционери Српске напредне странке још једном су позвали све грађане да у недељу, 21. јуна подрже листу “Александар Вучић - За нашу децу” јер је то гарант стабилне и јаке Србије.

 

 

                      

Служба за информисање

Српска напредна странка

Градски одбор Београд