Вести

ВУЧИЋ: РУМА ЋЕ БИТИ НАЈВАЖНИЈА ДЕСТИНАЦИЈА ЗА ИНВЕСТИЦИЈЕ

Председник Српске напредне странке Александар Вучић рекао је на предизборном скупу у Руми да је последњих пет година много урађено у тој општини, да је отворено пет фабрика, а да предстоји градња канализационе мреже и путева који ће допринети да Рума постане најважнија дестинација за инвестиције као и за туризам.

"Прилике у свету су такве да не може много да се гарантује, али је зато важно да имамо сигурност и стабилност за нашу децу", поручио је Вучић и захвалио грађанима који су га у великом броју дочекали.

Вучић је навео да се планира изградња канализационе мреже од 103 км, као и да треба да се уради и асфалтира много путева на територији општине, као и да ће за коју годину поред Руме проћи ауто- пут.

"Када говорим на оваквим скуповима људи мисле да сам дошао да кажем нешто против некога. Ја нећу ништа против било кога. Људи у Србији све разумеју и све им је јасно", оценио је Вучић и додао да је тешка ситуација у свету када мора да се размишља о нафти, гасу, струји..

Истакао је и да не жели као други политичари да обмањује грађане, али да нико није веровао да ће бити урађен тунел испод Фрушке горе или ауто- пут у Чачку.

"А ми смо га изградили и градимо 10 ауто- путева и брзу пругу Београд- Нови Сад, а оно што је за вас важно градићемо и пругу Београд -Пазова до Шида за 160 км на сат, што ће Срем да увеже и отвори коридор према Словенији и Аустрији", истакао је Вучић и напоменуо да ће бити улагано и у животну средину и туризам.

"Ми смо то успели захваљући вама, јер сте показали озбиљност према раду", истакао је Вучић и приметио да је у данашње време друштвених мрежа тешко бити на страни оних који не сипају увреде, клевете и псовке, који не кибицују и добацују са стране.

Рекао је да би сатима могао да говори о политичким противницима и ономе што су урушили, али да то неће да чини.

"Говорим о нашим плановима и програму а да би све изградили и направили потребни су стабилност, мир и одговорност", поручио је Вучић.

Вучић је рекао да је доста било тога да наша деца гину, и да је зато политика напредњака да се деца чувају и да их има још више у будућности.

"Знам да у Србији сви за некога навијају и у светским сукобима. Први пут волео бих да сви разумемо да имамо једну земљу, можемо да волимо кога хоћемо, али да је паметно да се измакнемо из светских догађања и да чувамо и градимо своју земљу", указао је Вучић.

Поводом изјава политичких противника о НАТО-у, рекао је да је Србија показала да је у стању да изгради своју војску снажну и јаку.

"Хоћемо сами да чувамо своје небо и земљу, не треба нам НАТО", поручио је и подсетио да су они убили малу Милицу и Сању.

Рекао је  и да Србији не треба сукоб са њима, али и да не сме да заборави шта се догодило и да је неко противправно убијао ову земљу.

Говорећи о економији рекао је да Србија има најбржи раст у Европи, да су грађани Србије успели да показу да су у стању да раде брже од осталих, као и да они који су радили у Немачкој и Аустрији треба да се врате у земљу.

Поручио је и да избори нису игра и да нико не може да обећава да ће за шест месеци бити веће плате и пензије и да ће се живети боље, јер је важно шта је неко способан да спроведе.

"Не можете таквима да верујете. Молим вас 3. априла покажите одговорност", поручио је Вучић и додао да је добио поруку да га у Руми чека 4 500 до 5000 људи и да у то није могао да поверује, и захвалио грађанима на подршци.

Добри домаћини и одговорни људи знају да поштују нечији рад, а политика Српске напредне странке је да радиш и да се бориш, указао је Вучић.

"Молим вас да разумете када свет и Европа горе, а питање је када ће се завршити. Сада нема игре, нема шале гласаћу, јер је неко шармантан. Гласајте за некога ко је одговоран и озбиљан, ко може да гарантује будућност деци", поручио је Вучић.

Позвао је грађане да изађу на изборе и покажу снагу демократије:

"Да их 3. априла победимо убедљивије него икада".

 

 

 

Извор: Танјуг