Вести

Вучић Паjтићу: Срам вас било, ви сте опасни, немате стида

Мандатар за састав нове владе Александар Вучић рекао да је све што је Бојан Пајтић изговорио "ноторна лаж".

Напали сте овде једног новинара само зато што је погрешио колико је звездица имао хотел у ком сте били у време "Олује" у Хрватској. И ви да ми држите придике о слободи медија - навео Вучић на почетку одговора Пајтићу.

Једини резултат ваше владавине за 16 година је "Хетерленд" за који сте узели милион евра - додао је Вучић показујући фотографију незавршеног објекта предвиђеног за децу ометену у развоју.

Након реплике шефа демократа, у коме је поменут и син Александра Вучића, мандатар је одговорио: Да нисам ово што јесам, одговорио бих вам на другачији начин због тога што ми помињете дете. Ви сте опасни људи зато што никаквог образа и стида немате! - навео је Вучић.

Претходно је Пајтић, негирајући на Вучићеву тврдњу да је лидер ДС своју супругу поставио на директорско место, рекао да "данас посланици гласају за министра просвете само зато што је био директор школе коју је Вучићев син похађао".

Завршио је школу поштено, без иједне поклоњене оцене. Насупрот томе, ви сте Пајтићу лично поставили све могуће криминалце, од Металс банке, а да не причамо о свему другом - рекао је мандатар.

И кад причате о 'Хетерленду' - ви сте ти који сте дали милион евра за рушевину! И онда помињете мог сина. Много горе речи биле би примерене за оно што сте ви урадили. Срам те било! - одбрусио је мандатар за састав нове владе.

Ви сте бежали ко мува без главе од полиграфа! - додао је Вучић одговарајући на Пајтићеве опаске о 'афери Прислушкивање'.