Вести

ВУЧИЋ: ОЗБИЉНОСТ И ОДГОВОРНОСТ МОРАЈУ ДА БУДУ КЉУЧНЕ РЕЧИ

Председник Српске напредне странке Александар Вучић је у Каћу, на предизборном скупу, нагласио да озбиљност и одговорност морају да буду кључне речи, као и да се зна да избори нису игра, а да држава није играчка.

"Не одлучује се за некога ко је лепши и лепше говори на изборима, судите по делима и према ономе коме верујете шта може да уради", поручио је Вучић на скупу пред око 4.000 људи у Каћу, где су му грађани Каћа, Будисаве и Ковиља, како је рекао, приредили незабораван и величанствен дочек.

 

Када вам људи говоре да сагледате резултате, сагледајте ко је направио колико путева, пруга, рекао је Вучић и подсетио да ће ускоро сви грађани моћи да крену новом пругом у Нови Сад.

Додао је да је само у главном граду Војводине отворено седам нових фабрика.

 

Вучић је позвао грађане да 3. априла гласају за листу окупљену око Српске напредне странке, како би наставили политику мира и стабилности.

"Нећу да им дозволим да нас врате у прошлост, у пропадање и разарање, желим да имамо још пет година мира и стабилности, да радимо", рекао је Вучић.

 

Вучић је позвао грађане да на свим изборним листама подрже Српску напредну странку, јер је "важно како кажем да имамо добру владу, у којој ће бити много промена".

Додао је да постоје огромне промене на које је поносан, али да мора још много тога да буде урађено, између осталог да би били економски још јачи и бранили своје интересе, јер би у супротном били "поједени".

 

Председник Српска напредна странка је говорио и о коментарима у појединим медијима на његов рачун и поручио грађанима да замисле како би тек Србија прошла да је на његовом месту неко кога не називају погрдним именима као њега.

Чини ми се да смо доста урадили за Каћ, Будисаву и Ковиљ и радићемо још много, рекао је Вучић и нагласио да ће се рад на комплетном профилу ауто-пута Београд-Зрењанин-Нови Сад бити на добробит Каћа, јер ће олакшати долазак инвеститора.

 

Како је навео, школа "Ђура Јакшић" добиће фискултурну салу, у Будисави биће реконструисан Дом омладине, док ће у Ковиљу бити изграђен нови.

Председник Српске напредне странке је рекао да морамо да будемо јачи да бисмо могли да напредујемо, да би наша политика остала независна, да бисмо самостално могли да доносимо одлуке.

 

Данас је, како је рекао, много теже него у Белој Кући када су ми тражили да призна независност Косова или у Бриселу када су хтели да потпишем да Косово и Метохија добије столицу у УН.

Вучић је додао да то што се догодило Загребу, са падом војног дрона који је долетео из Украјине, у Србији се не би догодило.

 

Оборили би смо га у року од пет минута, рекао је Вучић.

Председник Српске напредне странке је нагласио да ће Србија у овим тешким условима имати довољно хране за себе и комшије.

 

Имаћемо и довољно енергената, рекао је Вучић и додао да ипак неће бити лако, али ћемо успети.

Нагласио је да је време за мир, стабилност и сигурност, да вратимо људе у нашу земљу, да наставимо улагање у инфраструктурне радове.

 

 

 

Извор: Танјуг/ТВ Вести