Вести

ВУЧИЋ: НЕЋУ ВАМ ДАТИ ДА СРУШИТЕ СРБИЈУ

Председник Републике Србије Александар Вучић поручио је да се није уплашио насилника и да ће увек бити уз свој народ, као и да ће бити сачувани мир и стабилност у земљи.

"Ја сам тај који је био на тераси, који је био у Председништву, на свом радном месту, и нисам вас се нимало уплашио и нећу вам дати да срушите Србију", рекао је председник Вучић у видео поруци из Председништва Србије.

Председник Вучић навео је да му се с времена на време чини да политички противници, али и њихови ментори споља мисле да су у овој земљи сви идиоти и да нико нема очи и уши, и да нико не разуме шта се све догодило.

"Сви су видели да су готово три сата полицајци и имовина грађана Србије били брутално нападани од оних који су решили да руше демократију у Србији и изборну вољу нашег народа.

Сви су видели, али они би да окрену причу, да нас завитлавају, да се шале са Србијом, да покушавају да нас све направе заједно лудима. И у мору лажи коју износе синоћ и данас само једна ствар је била истинита, а то је да су видели неког мушкарца који им је личио на Вучића, који је био баш на овом месту где сам ја сада, где су га извиждали", навео је председник Вучић.

Председник Вучић потврдио је да је то тачно и да је он био на тераси.

"Апсолутно је тачно, био сам ја на тераси Председништва свог радног места, нисам их се уплашио нимало, нисам побегао ни у једну страну земљу, нисам се сакрио ни у један бункер и никада се од силеџија и насилника скривати нећу. Увек ћу бити уз свој народ, одбранићемо и сачуваћемо демократију, одбранићемо и сачуваћемо мир и стабилност у нашој Србији. Живела Србија!", поручио је председник Вучић.

 

 

Извор: Танјуг