Вести

Вучевић: Срам вас било, Jанковићу

Срам Вас било, Јанковићу!

Треба да је срамота и све оне који Вам дају публицитет, па "препакују" поруке Ваше мржње и позиве на стрељање које су Вам, очигледно, једини смисао живота и једино што знате.

Срам Вас било што се кукавички кријете иза насловних страна, иза разног шљама који је деценијама пљачкао и понижавао Србију, који је у Вама имао заштитника, што сте само њима таквима и били све време.

Разумем ја да лечите личне фрустрације позирајући за насловне стране и призивајући мрачна сценарија, стрељања, али докле више?!

Помозите себи и Србији, потражите стручну помоћ, бивши квазизаштитниче, вечити мрзитељу! Очигледно је да нема границе тој безумној мржњи и опседнутости према човеку чије име не желим ни да споменем у истој реченици са Вашим, јер нисте тога ни достојни.

И не треба ја њега да браним од Вас, јер њега брани више од 60 одсто грађана Србије, јер њега подржавају највећи светски лидери, његову политику хвале најреспектабилније међународне институције и многи други који желе добро Србији... јер је он наша брана за мржње попут Ваше, за лопове попут оних Ваших, за примитивце којима не одговара модерна, демократска, успешна и угледна Србија.

Није Србија више оно што је била док сте је пљачкали заједно са Јеремићима, Ђиласима, Пајтићима, Живковићима, Тадићима и будзашто продавали њене ресурсе. Није Србија земља у којој се подржавају силеџије, они који се хвале како туку жене, попут вашег миљеника и партнера Обрадовића.

Србија је земља поштених, вредних, достојанствених грађана, Србија презире насиље и мржњу попут Ваше и Ваших сарадника и савезника.

Спасила се Србија од Вас и Ваших коалиционих партнера, и то је спасавање које је овај народ чекао годинама, и које му је било потребно да би наша држава постала здрава, пристојна и нормална, и таква ће остати, вољом грађана.

 

Милош Вучевић

 

потпредседник Главног одбора Српске напредне странке