Вести

ВУЧЕВИЋ: ОПОЗИЦИОНАРИ ВОЛЕ ДА МРЗЕ СОПСТВЕНЕ КОРЕНЕ

Здравко Понош поново износи своје "мишљење" и просто морам да му захвалим на томе, јер успешно подсећа народ како се ни у шта не разуме и како је сваким даном све слабији с поимањем стварности у Србији. Господин Понош тако у најновијем обраћању тврди да треба "рушити Вучића" због немачко-француског споразума, као да га је потписао, а онда убрзо говори како се тај споразум мора поштовати, па како га он не би рушио", рекао је потпредседник Владе и министар одбране и потпредседник Главног одбора Српске напредне странке Милош Вучевић у одговору на оптужбе Здравка Поноша и додао:

"Стварно одавно нисам чуо оволико контрадикторних ставова, а Понош се очигледно збунио, па није добро напамет научио од својих налогодаваца шта треба да исприча. Њему се очигледно не допада што је Вучић далеко бољи од претходника, јер има резултате иза себе и извесну будућност испред себе, јер грађани имају посао, плате које стално расту, јер се граде путеви, јер се не посустаје у борби за Косово, јер се воли Србија".

Понош је навикао да је у држави лоше, воли хаос, глад, кукање, опозиционари воле да само они могу лепо да живе и воле да мрзе сопствене корене. Жао ми је, господине Понош, морам да вас разочарам - Србија је на свом путу бољитка и сваким даном је живот у њој све бољи. А за разлику од вас, грађани мисле својом главом, знају да цене урађено и не мењају ставове у истом даху, закључио је Вучевић.

 

 

 

Извор: Танјуг