Вести

ВУЧЕВИЋ: ОПОЗИЦИЈУ НЕ ЗАНИМА НАРОД

Председник Српске напредне странке, потпредседник Владе и министар одбране Милош Вучевић навео је, за ТВ Информер, да опозиција већ зна које ресоре у оквиру владе жели да добије иако је на претходним изборима изгубила са разликом од милион гласова.

"Да сам се ја питао заговарао бих формирање Скупштине крајем децембра међутим председник државе је апеловао да будемо отворени. Господин Јерковић је био носилац листе покрета "Ми" за Београд и јасно је рекао да је за разговор са владајућом коалицијом. Добро је што ће бити нових избора како би постигао неки консензус и радићемо на контроли пребивалишта гласача и додатне контроле на биралиштима. Опозиција зна које ресоре жели да добије иако су већ изгубили са разликом од милион гласова. Они ванправно желе да суспендују рад РИК-а и да се забрани промена пребивалишта, а не интересује их шта би то значило за народ", рекао је Вучевић.

Вучевић је додао како нико није из владајуће позиције апеловао на укидање телевизија или опозицији наклоњених новина што они покушавају да постигну.

"Њихов циљ је да саставе привремену владу како би противницима селективно забрањивали учешће на изборима и одузимање фреквенције телевизијама које им нису подобне. Нико од нас никада није тражио одузимање фреквенције њиховим телевизијама и забрањивање њима блиских новина", рекао је Вучевић.

 

 

 

Извор: ТВ Информер