Вести

ВУЧЕВИЋ: НАСТАВАК ДЕХУМАНИЗАЦИЈЕ ВУЧИЋА И ЊЕГОВЕ ПОРОДИЦЕ

Председник Владе Републике Србије Милош Вучевић оштро је реаговао на најновији напад на породицу председника Републике Србије  Александра Вучића, конкретно на његовог старијег сина Данила само због тога што је био у Немачкој на Европском првенству у фудбалу.

"Жалосно је и гледати то што они који беже од фер политичке утакмице и крију се иза тајкунских медија и неких друштвених мрежа, не престају са покушајима дехуманизације председника Србије и његове породице, и не бирајући средства се надмећу у томе ко ће пласирати гнусније лажи. Кампања бруталних увреда и последњи у низу напад на Данила Вучића, само зато што је био један од 35.000 грађана Србије који су отишли да навијају за своју државу, потврђује колико су промотери такве приче, и њихови налогодавци, очајни јер немају други начин да нападну његових оца, а нашег председника Александра Вучића", навео је председник Вучевић.

"И то све у истом дану који је обележило бесрамно и кукавичко понашање Аљбина Куртија, који није смео да му изађе "на црту", односно, да дође са њим на састанак о наставку дијалога у Бриселу. Разумем да су наши противници дубоко исфрустрирани јер немају за шта да нападају Вучића, и немају шта да му оспоре јер Србија никада није била политички и економски јача, али не желим да дозволим да неко напада и прогони нечију децу и породицу. Нека се ти манијакални прогонитељи сете како је Драган Ђилас уживо у програму лио крокодилске сузе, а да му децу нико није ни споменуо. И то нас у Српској напредној странци разликује од њих којима породица и деца нису светиња већ мета за нападе и увреде. И даље ћемо им одговарати резултатима рада, свим важним пројектима које радимо за Србију, и све бољим животом грађана. А на Данила смо поносни јер свим срцем навија за Србију, и нико га у томе неће спречити", рекао је председник Вучевић. 

 

 

 

Извор: Танјуг