Вести

ВУЧЕВИЋ: НАПАД НА ДАРИЈУ ЈЕСТЕ ПОКАЗНА ВЕЖБА НАПАДА ОПОЗИЦИЈЕ

Градоначелник Новог Сада Милош Вучевић рекао је да напад на Дарију Кисић Тепавчевић јесте показна вежба напада опозиције.

"Жута елита је себи дала за право да води прљаву кампању, а Кисић је само коментарисала Марковићеву изјаву да ће Вучић проћи као Чаушеску, што је срамно... Видите често да функционери Српске напредне странке неће да се изјасне када је тако, јер знају шта следи. Они који реагују прођу медијски пакао. Имате сексистичке испаде, најгоре алузије, у немоћи да одговорите аргументом", рекао је Вучевић.

Вучевић је додао, многи не желе да изађу из зоне комфора.

"Проблем је што је министар устао да брани председника. Где су остали да бране Дарију после? То је проблем, неки поручују кроз тајкунске медије, да ће свако ко се усуди да их нападне, да ће проћи медијски линч. Прави се дехуманизација, од Вучића, па све до целe Српске напредне странке", навео је Вучевић.

Вучевић такође, за крај истиче да, када се година за нама сумира, најзначајнији пројекат у Новом Саду јесте Ковид болница.

Вучевић додаје да је Марковићева изјава доказ да он не може да буде добар и нормалан човек.

"Завршили смо доста пројеката, концертну зграду, зграда ПИО фонда... Много велики пројекат, то је зграда на 6 спратова", прича Вучевић.

Коментаришући омиљено пиће, Вучевић додаје да није избирљив, те да, попут министарке Кисић, воли да се опусти у кругу пријатеља.

 

Извор: ТВ Пинк