Вести

Водимо одговорну социјалну политику

Током посете седмочланој породици Видојевић, чланови Градског одбора Српске напредне странке Београд Андреа Радуловић и Милош Дангубић поручили су да је Српска напредна странка одувек водила одговорну социјалну политику како на републичком нивоу, тако и на градском и локалном, поготово када су у питању социјално угрожене категорије и пензионери.

Радуловић је истакла да одговорни људи који воде град Београд, за разлику од оних претходних, редовно исплаћују социјална давања, као и да су сви дугови измирени.

„Бринемо о породицама, које чине стуб нашег друштва, они су наше благо, а међу њима се налазе Богдан и Станка Видојевић, који су благословени са петоро деце. Председник Александар Вучић и Српска напредна странка воде рачуна и брину о свим категоријама, и трудићемо се да им живот улепшамо и олакшамо, јер су они темељ нашег друштва и државе“, поручила је она и додала да ће Српска напредна странка наставити да брине о свим својим грађанима, деци, младима, пензионерима и социјално угроженим категоријама.

У разговору са породицом, Дангубић се осврнуо на све постигнуте резултате у претходном периоду, као и на то да је управо директна комуникација са грађанима основ политике Српске напредне странке.

„Наставћемо да радимо још ефикасније и у интересу свих наших грађана, како би им обезбедили основне услове за живот. У претходном периоду асфалтирани су километри путева, отворене су и реконструисане школе, вртићи, амбуланте, повећана су социјална давања, плате и пензије. Све ово је доказ одговорне политике коју спроводи Српска напредна странка на челу са председником Вучићем“, рекао је Дангубић.