Вести

Влк: Свима нам се плаче што плаћамо данак лоповске политике Ђиласа

Оштро осуђујем насиље које спроводи Драган Ђилас преко Савеза за Србију, који свакодневним психичким малтретирањем, лажним вестима, медијском хајком и тортуром, а да не помињем беспризорне нападе на породицу председника Александра Вучића и његову децу, покушавају да успоре развој Србије, своје земље, који су  довели до ивице банкрота за време своје бахате владавине.

Имајући у виду да се, нажалост, суочавамо са највећом глобалном кризом још од Другог светског рата, у тренуцима када су нам пре свега потребнии јединство и солидарност, сматрам да овакви деструктивни акти могу имати погубне последице у овом рату са невидљивим непријатељем. 

Довољан нам је, као нацији, један непријатељ са којим се тренутно суочавамо, након што смо годинама морали да огроман напор улажемо да спасимо Србију са ивице провалије до које је дошло под вођством жутих лопова.

Драгане, док си пред камерама плакао, под условом да то није била још једна твоја јефтина представа, можда си имао си прилику да спознаш, како се народ Србије осећао када је схватио шта си нам оставио од наше једине домовине.

 

Одборница Српске напредне странке у Скупштини Града Београда

Драгиња Влк