Вести

Весић Радуловићу:Не увлачите нас у своје сукобе и проблеме

Врачарски одбор покрета Доста је било оптужио је СНС да су њени чланови покушали да ометају њихову данашњу акцију на Врачару, а члан Главног одбора СНС Горан Весић поручио Саши Радуловићу да не увлачи напредњаке у своје унутарпартијске сукобе.
 
"СНС није крива за проблеме које овај господин има са својом члановима и грађанима па нема потребе да нас увлачи у своје проблеме", изјавио је Весић и истакао да Радуловић не говори истину у вези са данашњим догађајима на Калениц пијаци.
 
Весић тврди да Радуловиц на Калениц пијаци није имао проблем са активистима Српске напредне странке, који су, како је навео у саопштењу, мирно делили страначки материјал и разговарали са грађанима, као што то, истиче, чине сваки дан, јер је то њихов посао, а не једном у неколико година, како то чини Радуловић.
 
"Дакле, Радуловиц није имао расправу са нашим активистима, већ са својом члановима са Врачара, који су незадовољни његовим радом и понашањем и траже његову оставку", истакао је Весић.
 
"Према томе, пре него што помене СНС нека се прво разјасни са члановима своје странке са Врачара, који тврде да им је отео мандате, да је фалсификовао изборну листу, да је одборничке клупе напунио рођацима, односно кумовима, шурњајама и снајама и да дугује за неплаћени порез у САД око милион долара", поручује Весић.
 
Он такође упућује Радуловића да одговоре на те проблеме и та питања "тражи од својих незадовољних цланова, а не од СНС".
 
Радуловић, према његовим речима, такође треба да пита грађане зашто су га јутрос на Каленић пијаци називали лоповом, стечајним управником и питали га за порески дуг док је обилазио тезге.
 
"Дакле, СНС није крива за проблеме које овај господин има са својом члановима и грађанима, па нема потребе да нас увлачи у своје проблеме".
 
Радуловић је у саопштењу окривио чланове СНС да су викањем и недоличним понашањем покушали да спрече акцију Покрета за прикупљања потписа за расписивање ванредних избора на Врачару,
 
Њихов задатак био је, како наводи одбор ЂБ у саопштењу, да виком онемогуће разговор активиста ЂБ и Саше Радуловића са грађанима Врачара.
 
"Није им успело, али су направили врло непријатну атмосферу која је требало да уплаши грађане Врачара да разговарају са опозиционим активистима", наводи врачарски ЂБ и прецизира да је десетак крупних младића покушавало да "гурањем, погрдним повицима и увредама изазову инцидент".
 
ЂБ је уверен да то неће обесхрабртити опозицију да настави са својим активностима.
 
Извор: Танјуг