Вести

Весић: Избори потврда да грађани желе наставак пројеката

Избори са Скупштину града Београда одржани 4. марта су потврда да грађани желе да се настави са започетим пројектима и да се град мења, изјавио је члан Председништва СНС Горан Весић. 

"Српска напредна странка је на изборима у Београду 2014. године убедљиво победила, имали смо 63 одборника и победили смо сада поново 2018. године. За нас са листе "Александар Вучић - Зато што волимо Београд" је посебно задовољство то што смо на овим изборима освојили 37.877 гласова више него што је то било на изборима 2016. који нису били за Скупштину града, али су репрезентативни јер су на њима гласали сви грађани Београда", рекао је Весић. 

Гостујући у четвртак у емисији "Панорама" на Студију Б он је додао да је на изборима ове године СНС освојила 15.359 гласова више него на изборима 2014. године, када се прошли пут бирала градска власт. 

Према његовим речима, ови избори су потврда да је СНС у последње четири године оправдала поверење грађана, да грађани желе да се настави са започетим пројектима и да се град мења. 

"За нас који смо претходне четири године били у Скупштини града ови избори су велика сатисфакција јер смо сваког дана били на неки начин нападани. Било је разних афера и покушаја да се градска власт дезавуише", каже Весић. 

Према његовим речима, људима који су то радили на друштвеним мрежама, грађани су дали јасан одговор што потврђује и број гласова који је та листа добила - а добила је 366.461 глас. 

"То јасно показује да су грађани задовољни како се град развија", навео је Весић. 

Од 2012. године опозиција сваке изборе проглашава судбоносним, а сваки избори се судбоносно заврше њиховим фијаском и победом Александра Вучића и СНС, рекао је он. 

Весић је истакао да је СНС изашла са више од 217 програма за свако насељено место у Београду, док је са друге стране опозиција нудила да ће све бити бесплатно и да ће да руше, а то је нешто што не може да прође код људи.

"То је нешто што људи више не прихватају и доказ да не можете преваром да победите", закључио је Весић.

  

Извор: Танјуг