Вести

Весић и Миличковић: Испуњавамо обећања за бољи Београд

Заменик градоначелника Београда Горан Весић и државни секретар у МУП-у Милосав Миличковић обишли су данас радове на асфлатирању дела Улице миљаковачке стазе у насељу Миљаковац 3 које изводи ЈКП „Београд-пут”.

Догађају су присуствовали и директор ЈКП „Београд-пут” Иван Тејић, члан Градског већа Филип Маријановић, председник општине Раковица Владан Коцић и народни посланик Душица Стојковић.

Весић је рекао да је асфалтирање Улице миљаковачке стазе било обећање од пре неколко месеци, које је сада испуњено.

Ми смо разговарали са грађанима и саслушали њихове проблеме, а управо ово је био један од тих проблема које је требало решити. Оно што смо обећали, то и решавамо. Захваљујући Општини Раковица и њиховом великом ангажовању, ово насеље је у последње четири године третирано на достојанствен начин. Повезани су са Јајинцима, Ресником, Сунчаним брегом, добили су минибусеве 500 и 500Л, урадили смо парк. Урадили смо много тога како би се квалитет живота људи у овом делу града побољшао – истакао је Весић и додао да радници „Београд-пута” вредно раде и недељом.

Према његовим речима, истовремено се у општини Раковица ради и Улица Вељка Рамадановића на Видиковцу, где се асфалтира око 700 метара. 

Покушавамо и успевамо да решимо основне проблеме људи. Политика је добра само ако решава проблеме. Ми радимо и велике пројекте, као што је метро, измештање Аутобуске станице, радимо и пројекат канализације којим ће бити обухваћено и насеље Миљаковац 3. Истовременео морамо да решавамо, гледајући са становишта града, ситне проблеме, али за људе можда и највеће – нагласио је Весић.

Настављамо са нашим пројектима, дали смо око 1.800 обећања у претходном периоду широм Београда, невео је Весић, и додао да се испуњава обећање по обећање, те да се све то ради како би овај град постао боље место за живот. 

 

Извор: beoinfo