Вести

Весић: Ђилас лажима показао да не преза од злоупотребе деце

Драган Ђилас је лажима које је изрекао да би дискредитовао Бранка Коцкицу показао да не преза ни од злоупотребе деце за своје прљаве политичке циљеве, изјавио је градски менаџер Горан Весић.

"Бранко Коцкица поклања деци Врачара бесплатне представе за време зимског распуста. То је диван гест доброг човека који је цео живот посветио деци. Јасно нам је да Ђилас не разуме да неко нешто поклања па чак ни деци, јер је он научио само да отима", рекао је Весић Тањугу.

Он је истакао одао да је потпуна лаж да се на бесплатним представама за децу обраћа било ко из Српске напредне странке или општине Врачар.

Ширећи овакве лажи, Ђилас жели да спречи београдску децу да бесплатно гледају представе и срамота је да се на овај начин обрачунава са Бранком Коцкицом само зато што није његов политички истомишљеник, додао је Весић.

"Да је Ђиласу заиста стало до деце не би као бивши градоначелник отео део Пионирског града и објекат за смештај деце и омладине и претворио га у Кућу Великог брата где је његова компанија 'Емотион' зарађивала милионе евра. Да је желео добро деци не би у његово време родитељи плаћали вртић 9.700 динара месечно док данас плаћају мање од 5.600 динара. Тако је Ђилас бринуо о београдској деци", напоменуо је градски менаџер и додао:

"Коцкица је цео живот посветио деци, за разлику од Ђиласа који је усмерен само на манипулацију, злоупотребу и лични маркетинг. Зато треба да га је срамота за лаж коју је изрекао као и злоупотребљавање деце у политичке сврхе".

 

Извор: Танјуг