Вести

Важно је да се настави континуитет одговорне политике

Предаја није опција је порука коју је председник Александар Вучић упутио свима, а данас у разговору са женама на општини Палилула ту поруку су поновили Потпредседница Главног одбора Српске напредне странке Марија Обрадовић, члан Председништва Александар Јовичић, секретар београдског одбора Александар Марковић и чланица ГО Јелена Мијатовић.

Марија Обрадовић се захвалила женама на несебичној подршци коју пружају Српској напредној странци и председнику Вучићу, а једној од чланица Уније жена је честитала рођендан.

„Жене су симбол храбрости, симбол напредњакиња. Ми настојимо да се што више жена активно укључи у политику. Хвала Вам што сте део наше велике породице“, изјавила је Обрадовић.

Марковић је рекао да је политика листе „Александар Вучић – За нашу децу“, да се сваке године повећавају плате и пензије, да људи буду срећни у Србији, да остају у нашој земљи и да је сви заједно градимо за сву децу.

Јовичић и Мијатовић су још једном позвали све да изађу на изборе 21. јуна и пруже подршку листи „Александар Вучић - За нашу децу“, јер је важно да се настави континуитет одговорне политике која гради још бољу будућност Србије.

Након дружења са женама, обишли су штандове и активисте и разговарали са грађанима на Карабурми о важности стабилне власти како би се наставио пут развоја Србије.

 

 

Служба за информисање

Српска напредна странка

Градски одбор Београд