Вести

УЖАСНЕ ПРЕТЊЕ УПУЋЕНЕ АНИ БРНАБИЋ

Александар Мирковић - шеф одборничке групе у Скупштини града Београда и народни посланик

 

Ужасне претње упућене Ани Брнабић, од стране такозваних еколошких активиста, најновији су степен лудила и показују колико су спремни далеко да иду у својој мржњи и шта се све од њих може очекивати.

Шаблон је исти и уклапа се у све оно кроз шта пролази Александар Вучић и његова породица већ годинама уназад.

Оно што је посебно забрињавајуће је што се ово десило на јавном скупу, пред више сведока, па се поставља питање какве идеје, планове и акције планирају када нису у јавности.

Због свега наведеног, позивам све надлежне институције да хитно реагују, ове болесне претње санкционишу и на тај начин покажу да у нашој земљи насиље и мржња не могу проћи без казне.

Сакривени иза наводне борбе за животну средину, ови људи покушавају да изазову хаос у нашој земљи зарад личног интереса, а по чијој наредби, свима је јасно. Да циркус буде још већи, међу овим насилницима, говорници су били они који су своју земљу продали, дебело зарадили, а сада "не дају Јадар", те и тај пример јасно показује да ту од бриге за екологију нема ништа.

Срамотно је што се до сада није огласио нико од разних невладиних организација, оних који се боре за једнакост права или права жена, грађана, али и на све то смо навикли, јер ако си за Александра Вућића и Србију, онда си легитимна мета.

Ана Брнабић се неће повући, нити ће је ова претња уплашити, али је добро знати на време, у ком смеру ће се деловање лажних еколога одвијати.

Борбу за боље сутра грађана и Србије, наставићемо без обзира на све, јер је Србија много већа и важнија, од шачице насилних лицемера.

Живела Србија.

 

Служба за информисање

Српска напредна странка

Градски одбор Београд