Вести

ТОДОРОВИЋ: КРАЈЊИ ЦИЉ ЛАЖНИХ ЕКОЛОГА ЈЕ ОСТАВКА АЛЕКСАНДРА ВУЧИЋА

Члан Председништва Српске напредне странке Ђорђе Тодоровић рекао је да је председник Александар Вучић ишао и разговарао са народом и да је решио да се повуче закон о експропријацији и да је све што је тражено на протестима испуњено, а како напомиње, сада ће се видети шта је било по среди и да ли је све ово била камуфлажа и да ли ће "они поново изаћи у суботу да блокирају мостове и блокирају ауто-путеве".

"То су ненајављени скупови и поносан сам што полиција није реаговала као што је реаговала у Словенији, Великој Британији, Француској, нису излазили водени топови. Стојим иза тога да су то лажни еколози у питању", навео је Тодоровић.

Како је додао, кум Драгана Ђиласа рекао је да крајњи циљ свих протеста мора да буде оставка Александра Вучића и како напомиње Тодоровић ту нема "ни е од екологије", већ они хоће да породицу Александра Вучића каменују и да га руља дотера да се сам склони.

Тодоровић каже да изгледа да је Рио Тинто проблем само последња три месеца, а не од 2004. када је доведен у Србију и када су они са којима сарађује "Не давимо Београд" дозволили да копа у Србији.

"Овде о екологији нема речи", закључио је Тодоровић.

"Три месеца причају о Рио Тинту, а седамнаест година им није био проблем. Они који сада организују протесте су добили новац од Рио Тинта", рекао је Тодоровић.

 

 

Извор: РТС1