Вести

Стевић: На изборима ће победити политика будућности и визија

Члан Главног одбора Српске напредне странке Бојан Стевић изјавио је данас да су "грађани Београда из свих 17 општина препознали политику будућности и визије СНС на челу с Александром Вучићем, као и напоре градске власти да се Београд равномерно развија".

Стевић је у гостовању на ТВ Пинк навео да "оног тренутка када београдски избори буду расписани, не сумња да ће СНС прва предати листу".

"У овом тренутку ми имамо да се од 2014. до 2018. све општине на територији града Београда равномерно развијају да се доста улаже по питању инфрастукуре, водовода и канализације и довођењу инвеститора. На тај начин Влада Србије показује да им је стало до равномерног развоја", рекао је Стевић.

Он је рекао да "што се тиче избора у Београду, зна да ће бити тешко, јер Драган Ђилас и Александар Шапић садашњу касу Београда виде као плен, како би наставили да пуне своје приватне џепове и занемаре бригу о грађанима и граду Београду".

"Тренутна ситуација је да у Београду видите велики број кранова, да се свуда гради, а имамо ситуацију да многи из опозиције критикују 'Београд на води'", казао је Стевић.

На питање "шта ће победити на изборима", Стевић је навео да "лично мисли да ће победити политика будућности и политика визија".

"Она се односи на даљи развој Београда и 17 општина, борбу против корупције, јер је доста било пљачкања Београда као што су до 2014. радили Ђилас и Шапић", закључио је Стевић.

 

 Извор: Танјуг