Вести

Стефановић: За наше пензионере хоћемо најбоље услове

Председник београдског одбора Српске напредне странке Небојша Стефановић поручио је данас у Лазаревцу да листа „Александар Вучић – За нашу децу“ посебну пажњу  посвећује и нашим најстаријим суграђанима. 

„Желимо да покажемо ту врсту бриге и пажње према пензионерима, какву су они показивали према нашој земљи градећи општине и градове. За наше пензионере хоћемо најбоље услове, хоћемо да ти људи осете да су важан део нашег друштва и да их нико није заборавио. Њихово знање и искуство потребно је Србији и треба га искористити у стварању и бољег Лазаревца и целе земље“, рекао је Стефановић.

Он је истакао да једино листа под редним бројем 1 „Александар Вучић – За наша децу“ може да гарантује политику дела.

„Да ће све што смо рекли бити изграђено и бити учињено и то не може да уради ни једна мала листа, мала политичка странка нити група грађана. Те странке имају право да се боре, али оне се боре за своје интересе и за интересе својих парцијалних групација. Наша листа се бори за читаву Србију, земљу великих инфраструктурних пројеката и улагања, попут изградње искључења на ауто-пут и уређења језера Очага у једној од највећих београдских општина Лазаревцу“, рекао је Стефановић.

Он се захвалио свим људима у општини Лазаревац који су у претходне четири године вредно радили борећи се да Лазаревац постане боље место за живот и истакао да је уверен да ћемо заједно уједињени и у наредним годинама градити бољи живот за све људе који живе у овој општини.     

 

 

Служба за информисање

Српска напредна странка

Градски одбор Београд