Вести

Стефановић: Важно нам је да се сваки део Београда једнако развија

Председник београдског одбора Српске напредне странке Небојша Стефановић обишао је данас грађане раковичких насеља Миљаковац 3 и Сунчани брег, којима је поручио да ће СНС и листа „Александар Вучић - За нашу децу“ увек бити уз грађане, ослушкивати њихове жеље и потребе, како би они били задовољни.

Стефановић је истакао да су ова насеља у општини Раковица дуго била запостављана и да су тек у последњих четири или пет година започети интензивни радови на изградњи инфраструктуре.

„Захвалан сам градској општини Раковица и Граду Београду, зато што су препознали проблеме које имају грађани Миљаковца 3 и насеља Сунчани брег. Ослушкивали су потребе грађана и шта све, у неком претходном периоду, није било урађено. Ово су примери насеља, која су дивље изграђена, а у којима полако, урбанистичким уређивањем, долази до нормалног живота. Важно нам је да и деца која живе у овој општини имају још вртића и школа, да људи имају канализацију, бољи градски превоз и нормалан живот“, рекао је Стефановић и додао да СНС слуша и критике грађана, чиме нису задовољни и шта се још може урадити у будућности.

Он је поручио да је Српској напредној странци веома важно да се сваки део Београда равномерно развија.

„У Раковици је изграђен још један Дом здравља, а поред обилазнице и ритејл парка, урађено је доста на уређењу комуналне инфраструктуре и отварању нових радних места. Такође, повећани су и капацитети вртића, али је потребно још рада како би грађани општине Раковица, сваког њеног насеља, могли да кажу да су задовољни и да живе у лепој и просперитетној општини“, истакао је Стефановић.

 

Служба за информисање

Српска напредна странка

Градски одбор Београд