Вести

Стефановић: Важан наставак радова на инфраструктурним пројектима

Председник београдског одбора Српске напредне странке Небојша Стефановић поручио је данас у Миријеву да само глас за листу „Александар Вучић - За нашу децу" гарантује наставак рада на великим инфраструктурним пројектима.

„Важно нам је да се једнако води рачуна о сваком делу Србије, о сваком делу Београда и сваком насељу. Само глас за листу „Александар Вучић - За нашу децу“ може да помогне да брже реализујемо велике инфраструктурне пројекте, да грађани и овде у Миријеву и у сваком другом насељу, осећају бригу власти о њима, бригу о изградњи инфраструктуре, али и свега другог што је важно за нормалан живот грађана", истакао је Стефановић, додајући да глас за групе грађана и мале коалиције значи да само људи на тим листама имају корист, јер они немају капацитет да помогну грађанима.

Стефановић се осврнуо и на оно што је претходних година власт на Звездари, коју је предводила Српска напредна странка, учинила за грађане.

„Посебно ми је драго што наша листа „Александар Вучић - За нашу децу" посебну пажњу обраћа на Миријево, јер је ово насеље у претходним деценијама било прилично запостављено. Последњих неколико година, доласком Српске напредне странке на власт, имали смо прилику да видимо интензивније улагање у општину Звездара, али свакако да имамо још много тога да урадимо", нагласио је Стефановић.

Он је рекао да је, поред реконструкције школа и вртића, остало и доста путева који морају да се ураде.

„У плану је и да се уради центар у Миријеву, у којем би било и седиште месне заједнице, ватрогасно-спасилачко одељење, а разговараћемо са надлежнима и да се отвори амбуланта. Тиме би месна заједница могла да угости житеље овог краја и да им обезбеди простор у коме могу да се окупљају, да имају културне садржаје, како би ово насеље могло да покаже да није само спаваоница", закључио је Стефановић.

 

 

 

Служба за информисање

Српска напредна странка

Градски одбор Београд