Вести

Стефановић: Уверен сам да ће људи знати ко им нуди будућност

Функционер и председник београдског одбора СНС Небојша Стефановић каже да је уверен да ће грађани Београда на дан избора јасно знати ко су људи који им нуде будућност и који могу да учине да град буде истинска метропола и да ће због тога поверење дати тиму људи који се налази на листи "Алексанар Вучић - Зато што волимо Београд!". 

Стефановић је данас потписом подржао ту листу за изборе у Београду, расписане за 4. март, и том приликом рекао да му је драго да види велики број људи у целом граду који долазе да подрже листу "Александар Вучић - Зато што волимо Београд".

То је, како је рекао, зато што схватају да су резултати важни, и кад је реч о Београду и када је реч о Србији. 

"Резултати и оно што хоћемо да урадимо за људе у будућности у свим београдским општинама једнако - да градимо и школе и болнице и домове здравља, да чинимо све да инфраструктура буде боља и да се сваког дана осећа да је бољи квалитет живота", рекао је Стефановић.

Уверен је, каже, да ће грађани када дође дан избора јасно знати ко су људи који им нуде будућност и перспективу и за њих и за њихову децу, који нуде пројекте и могу да учине да Београд буде заиста истинска метропола у Европи.

"Сигуран сам због тога да ће своје поверење дати тиму људи који се налази на листи "Алексанар Вучић - Зато што волимо Београд!"", рекао је Стефановић.

 

Извор: Танјуг