Вести

Стефановић: Увек ћемо слушати глас народа

Председник београдског одбора Српске напредне странке Небојша Стефановић поручио је данас, приликом обиласка барајевског насеља Бељина, да за Српску напредну странку не постоје мале и велике општине, зато ради на томе да обезбеди инвестиције за сваки кутак наше земље.

Стефановић је са грађанима Бељине разговарао о томе шта је урађено у претходном периоду и нагласио да листа „Александар Вучић - За нашу децу“ жели да заједно са грађанима дефинише шта су најважнији приоритети убудуће.

„Увек ћемо слушати глас народа и шта грађани желе. Хоћемо да бринемо о сваком делу Београда, као и целе земље. За нас не постоји мала или велика општина или место које није довољно велико да би се у њега инвестирало. Хоћемо да инвестирамо у водовод и у путеве, баш као што се овде власт, предвођена Српском напредном странком, залагала и успела да обезбеди да се асфалтира стотину километара путева“, нагласио је Стефановић.

Он је најавио да ће општина, Град Београд и Република Србија наставити да инвестирају у Барајево.

„Хоћемо да помогнемо да и људи који живе у овој општини осете квалитетнији живот, да имају развијену водоводну и канализациону мрежу и на северу и на југу општине, али исто тако да се настави, поред првих 100 километара путева урађених у претходне четири године, изградња нових стотина километара путева, којима ћемо побољшати квалитет путне мреже. Наравно, хоћемо да обезбедимо и нове инвестиције и да разговарамо о томе како да се унапреди привреда овог краја. Хоћемо да привучемо инвеститоре у нову индустријску зону коју ће општина дефинисати. Та врста бриге о људима увек је најважнија“, закључио је Стефановић.

 

Служба за информисање

Српска напредна странка

Градски одбор Београд