Вести

Стефановић: СНС нуди политику бриге о људима

Председник београдског одбора Српске напредне странке Небојша Стефановић поручио је данас приликом обиласка општине Сурчин да листа „Александар Вучић – За нашу децу“ грађанима нуди политику бриге о људима и улагања енергије да сваки човек у нашој земљи осети да се води рачуна о квалитету његовог живота.

Стефановић је разговарао са грађанима у сурчинском насељу Добановци са којима се сложио да ће Дом културе, на којем се радови приводе крају, бити један од најлепших и најуређенијих у целом Београду. 

„Пуно енергије се улаже у бригу о људима и то је оно што је мото наше листе „Александар Вучић-За нашу децу“. Наставићемо и даље са инвестицијама, како би грађани ове општине добили укључење на ауто-пут Милош Велики, водовод и канализацију у свакој улици и сваком насељу, са улагањима у атарске и централне путеве који су дуго били запостављени, али и са решавањима важних животних питања попут фискултурне сале у ОШ „Стеван Сремац“ у Добановцима и другим пројектима“, рекао је Стефановић.

Он је истакао да је општина Сурчин, предвођена Српском напредном странком, у последње четири године интензивно радила, у сарадњи са Градом Београдом и Републиком, на довођењу инвеститора, како би млади људи остали у њој да раде, заснивају своје породице и граде будућност.

„И то је оно што очекујем у будућем периоду од њих. Не да брину о себи и својим фотељама, већ да брину како да грађани буду задовољни. Мислим да су људи из општине Сурчин тај посао врло озбиљно схватили и да су се у претходне четири године трудили да буду са својим народом, да не буду заљубљени у своје канцеларије, већ да управо буду на терену, како би сазнали шта су све проблеми грађана и тиме могли да их брзо и ефикасно решавају“, рекао је Стефановић.

Он је истакао да постоји наравно још много тога што треба урадити, али да општина Сурчин и у наредним годинама остаје један од најважнијих приоритета у Београду. 

„Постоји још пуно тога што мора да се уради у свим областима од инфраструктуре до инвестиција, али је важно да ови људи имају јасан план и програм“, закључио је Стефановић. 

Председник београдског одбора Српске напредне странке у Добановцима је посетио и фирму „Калифорнија шпед“ која се бави шпедицијом и запошљава више од 60 радника.

 

Служба за информисање

Српска напредна странка

Градски одбор Београд