Вести

Стефановић: СНС нуди наставак инвестиција и равномерног развоја наше земље

Председник београдског одбора Српске напредне странке Небојша Стефановић поручио је данас, приликом обиласка Сопота, да листа „Александар Вучић-За нашу децу“ нуди грађанима наставак инвестиција у квалитетнији живот и равномерног улагања у сваки део наше земље.

„Данас смо разговарали са становницима Сопота о плановима за будућност. Суштина нашег програма који нудимо грађанима Сопота је даљи развој њихове општине. Захваљујући добром инвестирању локалне власти, у садејству са градском и републичком, становници Сопота имају бољу инфраструктуру, водовод и канализацију, предузећа развијају производњу, млади имају могућност запошљавања и јача туристички потенцијал Сопота“, рекао је Стефановић.

Он се захвалио председнику општине Сопот Живораду Милосављевићу на личном залагању којим је у претходном периоду у сарадњи и заједно са мештанима Сопота допринео да Сопот буде привлачно место за живот.

„Општина Сопот није тако велика по броју становника, али је, што је најважније, данас општина у којој се живот снажно развија и у којој се инвестирало у људе. Она је добар пример да, у складу са политиком председника Александра Вучића, равномерно развијамо сваки део наше земље и да никада нисмо гледали на то колико је нека средина, да ли је велика или мала, да ли је реч о централној или приградској општини. У наредном периоду наравно очекујемо још инвестиција које ће допринети отварању нових радних места, развоју привреде и расту плата, како би деца остајала у својим општинама и настављала да у њима граде своју будућност“, рекао је Стефановић у разговору са грађанима Сопота.

Он је данас обишао фирму „Прометал“ у Сопоту, која послује од 1973.године, а која се бави израдом машина за производњу бетонских елемената и запошљава 120 радника. Предузеће у власништву браће Драгана и Љубише Ивковића извози своје производе у више од 100 земаља на све континенте.

Стефановић је такође у Рогачи посетио и Милуна и Јасмину Кандић, власнике породичне фирме „Бонети“, која производи торте, колаче и кекс.

 

Служба за информисање

Српска напредна странка

Градски одбор Београд