Вести

Стефановић: СНС гарантује наставак изградње Вождовца

Председник београдског одбора Српске напредне странке Небојша Стефановић поручио је данас на Вождовцу да је политика председника Србије Александра Вучића наставак инвестиција које значе нова радна места, изградњу инфраструктуре, али и боље плате и пензије за сваког човека у Србији.

Стефановић је у разговору са Вождовчанима истакао да је у њиховој општини претходних година доста тога урађено, али и да једино листа "Александар Вучић - За нашу децу" гарантује наставак изградње и да то може да уради.

"Хоћемо да будућа општинска власт још интензивније и брже ради, као и да више посвети пажњу подавалским насељима, али и свим другим у општини Вождовац. Не сме да се догоди да било где немамо водовод и канализацију, да немамо путеве, да немамо јавни превоз, који ће у потпуности покривати сваки део општине", нагласио је Стефановић.

Он је истакао да је на Вождовцу доста тога унапређено, али је остало још много тога да се уради.

"Овде имамо добар тим људи, људе који хоће да се боре за вас, којима није тешко да свакога дана обиђу сваку кућу и да заједно са вама граде бољу будућност на Вождовцу. Хвала вам што заједнички радимо, јер немогуће је без народа све ово урадити. Власт која неће да слуша шта народ жели, не може да добије подршку", рекао је Стефановић и захвалио се окупљеним грађанима што подржавају председника Вучића и његову политику.

Стефановић је истакао да отварање нових радних места и фабрика значи и нове путеве, могућност да градимо брзу железницу, паркове и нова игралишта за децу, али и клубове за пензионере.

"Важно нам је да се покаже брига о људима. Важно нам је да наши најстарији суграђани осете пажњу државе, да осете да држава уме да искористи њихово знање и искуство. Можемо много тога да научимо од пензионера, људи који су градили ову земљу, да научимо како се ради и гради, али и шта све још можемо да урадимо за нашу Србију", закључио је Стефановић.

 

Служба за информисање

Српска напредна странка

Градски одбор Београд