Вести

Стефановић се захвалио пензионерима што су се борили за Србију

Председник београдског одбора Српске напредне странке Небојша Стефановић рекао је данас, у разговору са пензионерима на Звездари, да председник Србије Александар Вучић ради на стратешком повећању пензија, како би просечна до 2025. године била између 430 и 440 евра.

„То је предвиђено и програмом „Србија 2025“. Да јачајући економију, на бази планова које је председник Вучић поставио, имамо друштво у коме пензионери живе пристојно од своје пензије и не морају никога ништа да моле. Наш посао је да наставимо даље да радимо и да слушамо шта нам говоре људи који су отишли у пензију, али далеко од тога да њихово знање не може да буде искоришћено. Зато хоћу да поручим младима да је важно да искористе огромно искуство старијих суграђана и да заједнички градимо, не само бољу Звездару, већ читаву Србију“, истакао је Стефановић.

Он је са пензионерима на Звездари разговарао и о наставку изградње инфраструктуре, пре свега путева, водовода и канализације, али и клубова за пензионере. Такође, захвалио им се на свему што су учинили за нашу земљу и Београд.

„Хвала вам у име свих људи у Београду што сте нам изградили и дивну земљу и диван град и што сте се за то борили свим срцем“, нагласио је Стефановић.

 

Служба за информисање

Српска напредна странка

Градски одбор Београд