Вести

Стефановић: Политика СНС је тимски рад са грађанима

Председник београдског одбора Српске напредне странке Небојша Стефановић разговарао је данас, приликом обиласка Вождовца, са грађанима подавалских насеља Пиносава, Кумодраж село, Раковица село и Бели поток.

Он је истакао да је у претходне четири године урађено много на побољшању услова живота у овим деловима Вождовца, али да предстоји још много посла, јер су поједини проблеми мештана запостављани већ деценијама.

„Политика Српске напредне странке и Александра Вучића је политика тимског рада са грађанима на развоју сваког кутка наше земље. Зато инсистирамо да се разговара са грађанима у свакој општини, сваком насељу, сваком селу и да се у договору са њима планирају улагања и у инфраструктуру, водовод, нове школе, вртиће, домове здравља, домове културе... Грађани су ти који се питају шта је неопходно у њиховом месту и реконструисати и изградити“, рекао је Стефановић.

Он се захвалио мештанима подавалских насеља на указаном поверењу Српској напредној странци, прилици да ради у интересу грађана и гради економски стабилну Србију, у којој млади имају будућност.

 

 

Служба за информисање

Српска напредна странка

Градски одбор Београд