Вести

Стефановић: Одговорна власт континуирано обилази своје грађане

Председник Градског одбора СНС Београд Небојша Стефановић и чланови  Председништва СНС Милосав Миличковић и Горан Весић разговарали су са грађанима Раковице, и том приликом заједнички поручили да само вођењем јединствене политике, политике бриге о људима, имамо шансу да решимо проблеме и чинимо Београд бољим местом за живот.

Стефановић је том приликом истакао да одговорна власт континуирано обилази своје грађане, разговара са њима, јер је брига о људима најважнија и да кроз разговор са њима решавају проблеми.

„Огромну енергију и новац смо уложили управо пропорционално мукама народа. Не да улажемо тамо где има све, већ да улажемо тамо где има најмање, па да почнемо да градимо. Хоћемо да градимо земљу која има здраву економију, здраве финансије, не да се задужујемо, него да из својих средстава враћамо свом народу. Да радимо домаћински, онако како треба да се ради. Ми смо један велики тим, који хоће да наш град, сваки његов део, буде лепо развијен, да наша деца иду у лепу школу, да имамо лепе вртиће, домове здравља, болнице. Хоћу да општина, град и Република сваког дана показују ту врсту јединства када се говори о бризи о људима“, нагласио је Стефановић и додао да подједнака брига, како о најстаријим, тако и о најмлађим суграђанима, треба да буде одлика људи који представљају Српску напредну странку.

Стефановић је додао да је изузетно поносан што је испуњено обећање и изграђен Дом здравља на Лабудовом брду, јер су грађани тог дела Раковице после 40 година коначно добили објекат који има савремену опрему, а најважније од свега, како је нагласио, људе који су тамо насмејани и услужни.

Миличковић је закључио да људи знају да је до сада, на многим пољима, живот грађана Раковице унапређен и додао да се у наредном периоду очекује и реализација 3 капитална пројекта. Како је рекао, први пројекат је изградња Булевара патријарха Павла, други је језеро у Реснику, који је значајан и има велики туристички потенцијал, не само за Ресник, већ и за целу Раковицу и Београд, док је трећи индустријско-пословна зона, која ће створити услове за долазак великог броја инвреститора и отварање нових радних места, попут Капитол парка. Миличковић је искористио прилику да позове грађане да 4. марта подрже политику Александра Вучића и наставе заједно да развијају своју општину и свој град.

Весић је такође нагласио да је јединствена политика велика шанса да се решавају проблеми грађана и позвао присутне да изађу на гласање и дају свој глас политици која је добра за њих, политици која наставља да мења Београд и Раковицу.

„Као градска власт смо у последње 4 године издвојили 350 милиона евра за приградске општине, али у односу на претходни мандат, када је уложено мање од 100 милиона евра, показали смо да смо уложили три пута више пара и да онај део града, коме недостаје инфраструктура, путеви, то и добију“, рекао је Весић.

Као је нагласио, данас је у Београду број незапослених смањен на 87 000, за разлику од 108 000 од пре 4 године, што је резултат инвестирања у Београд и закључио да су веома важни избори у марту, како би се са тим наставило.