Вести

Стефановић: Очекујем да ће Радна група у најкраћем могућем року испитати све наводе

Начелник Управе криминалистичке полиције Родољуб Миловић данас ће бити испитан на полиграфу, рекао је министар полиције Небојша Стефановић.Он је рекао и да је формирао Радну групу која ће испитати све наводе које је окривљени Дарко Шарић изнео током своје одбране. "Видели сте да је полиција одмах реаговала и ја сам формирао Радну групу која ће испитати све Шарићеве наводе. То показује да не желимо да било шта гурамо под тепих и да нико неће бити заштићен", рекао је Стефановић.

Он је дода да очекује да ће та Радна група у најкраћем могућем року испитати све те наводе. 

"Јавност ће о резултатима бити обавештена одмах након истраге. Оно што могу да кажем јесете да ће данас начелник УКП Родољуб Миловић бити подвргнут полиграфском испитивању", навео је Стефановић. 

Оптужени за шверц више тона кокаина Дарко Шарић рекао је у пре два дана наставку суђења у Специјалном суду у Београду да је "генерал Папаја" начелник УКП Родољуб Миловић. 

Некадашњи начелник Управе криминалистичке полиције Миле Новаковић рекао је данас гостујући у Кажипрсту Б92 да је важно истражити ко је био на платном списку Дарка Шарића.