Вести

Стефановић: Нису нам потребни тајкуни за финансирање СНС

Потпредседник Владе, министар полиције и функционер СНС Небојша Стефановић изјавио је данас да СНС-у нису потребни тајкуни за финансирање странке.

На питање новинара да ли ће СНС да објасни како 95 одсто донација за изборну кампању има идентичну цифру, а чиме се бавила Агенција за борбу против корупције, Стефановић је рекао да се лично није тиме бавио, а да је сигуран да ће странка одговорити на сва питања.

„Верујем да смо ми већ дали све одговоре. Нама нису потребни финансијери, не треба нам ни (Мирослав) Мишковић, не треба нам ни било ко од тајкуна. Ми се не служимо испумпавањем државног новца, ми највећи део буџетских прихода добијамо по основу посланика у Народној Скупштини“, рекао је Стефановић.

Он каже да ће и остали имати прилику, што је интересантно, да покажу како су се финансирали, на пример они који немају ниједног посланика у Скупштини, а трошили су милионе евра на интернет кампање и остале кампање.

Стефановић је изразио очекивање да ће се истражити и како су они који немају ни званичних државних прихода, успели да скупе милионе.

„Мене то изузетно занима, а ми увек одговарамо на сва питања“, додао је Стефановић.

 

Извор: Танјуг