Вести

Стефановић: Немам сумњу у резултат

Министар унутрашњих послова Небојша Стефановић изјавио је да нема сумњу у резултат избора и да је важно да се посао настави већ сутра ујутру.

"Уверен сам да ће данас грађани Београда у великом броју изаћи на изборе и да ће показати да разумеју ко су људи који могу да ураде нешто за њих, да реализују велике пројекте за наш град и покрену Београд још снажније напред. Оно што је мени важно јесте да се посао настави већ сутра ујутру. Дакле, немамо времена за губљење", рекао је Стефановић Танјугу.

Важно је, истиче он, да се посао у Београду настави одмах и да се покаже Београђанима да се искрено цени оно што они чине већ много деценија за свој град, да се врати "тај труд и напор кроз наш снажнији рад, у изградњи инфраструктурних пројеката, у изградњу свега онога што Београђанима недостаје".

Стефановић је позвао све људе да искористе своје бирачко право и тиме покажу да желе да "Београд настави снажним путем реформи напред, а не повратак у прошлост".

Стефановић је гласао јутрос на бирачком месту у основној школи "Борислав Пекић, а грађанску дужност обавио је заједно са супругом.

 

Извор: Танјуг