Вести

Стефановић: Избори за бољи живот Вождовчана

Потпредседник СНС и председник Градског одбора Београд др Небојша Стефановић сматра да су избори на Вождовцу свим странкама прилика да покажу да им је стало до Вождовчана и њиховог бољег живота. Стефановић је на Вождовцу, у оквиру предизборне кампање, рекао да су избори у тој општини прилика да странке покажу да могу да обезбеде боље услове за живот грађана, отварање нових радних места и долазак инвеститора, а не да се странке медјусобно обрачунавају.

"Жао нам је што су поједине политичке странке ово схватиле као прилику да се баве политикинством и да се обрачунавају са другим странкама. Избори на Вождовцу су прилика да покажемо да нам је стао до грађана", истакао је Стефановић.

Према Стефановићевим речима, ти избори су прилика да странке покажу да брину о људима, а не саме о себи.

"Ово је прилика да се види да странке, које желе одговорну власт, имају план шта ће да раде у овој општини и да покажу да те речи нису празне", навео је Стефановић.

Стефановић је уверен да ће енергија коју ће уложити функционери СНС, за које верује да ће победити на изборима на Вождовцу, показати да имају конкретну визију како и где могу да помогну.

Стефановић објашњава да ће сви делови те општине, попут Пиносаве, Зуца и Чиновничке колоније, али и центар Вождовца, добити једнаку пажњу и о њима ће се подједнако водити рачуна.

"Уз више новца који ћемо моћи да обезбедимо за Вождовац, са бољом кооперацијом између општине, града и републике, са привлачењем инвестиција и пројектима, можемо да побољшамо живот овим људима, да отварамо више радних места и да људи ове општине буду поносни на локалну власт која треба да буде задовољна, једино ако су Вождовчани задовољни", рекао је Стефановић.

Небојша Стефановић је рекао и да је уверен да ће СНС у недељу добити апсолутну подршку грађана истовремено захваливши активистима странке и грађанима Вождовца на конкретним идејама и примедбама шта урадити како би се поправио живот у тој општини.