Вести

Стефановић: Хоћемо да подижемо привреду Младеновца

Председник београдског одбора Српске напредне странке Небојша Стефановић поручио је данас у Младеновцу да је политика листе „Александар Вучић – За нашу децу“, али и задатак коме тежи, да се сваке године повећавају плате и пензије, да људи буду срећни у Србију и да не желе да одлазе из земље.

Стефановић је, у разговору са пензионерима Младеновца, рекао да Српска напредна странка рачуна и на њих и види их као део тима, са којим ће заједно радити на стварању бољег животног стандарда грађана.

„Морамо да радимо на томе да млади остају овде у Младеновцу. Питао сам председника општине колико нам се деце роди. Добро је што имамо 500 деце који сваке године крену овде у школу. То значи да нам се наталитет Младеновца задржава. На нама је да искористимо ту енергију и да у наредним годинама подигнемо Младеновац. Да млади овде покрећу посао, што ћемо помоћи разним субвенцијама. Имамо новца за такве ствари, захваљујући одговорној економској политици председника Вучића“, рекао је Стефановић.

Он је истакао да је Младеновац нажалост током претходне власти економски уништен.

„Не морам ни да помињем фабрике које су затворене, многи од вас су то градили, а онда је дошао неко и све то упропастио на различите начине. Сада не вреди да плачемо, него морамо да гледамо у будућност. Општина Младеновац је издала дозволе за изградњу 18 нових хала у индустријској зони, што је добро. Хоћемо да подижемо привреду ове велике општине. То грађани Младеновца заслужују и у томе сви морамо да помогнемо. У томе рачунам и на вас пензионере. Рачунам на вашу подршку, на савет, на мудрост и енергију, јер ми се често чини да људи, када оду у пензију, имају више енергије, него неки млади људи“, нагласио је Стефановић.

 

 

Служба за информисање

Српска напредна странка

Градски одбор Београд