Вести

СТЕФАНОВИЋ: ДРЖАВА ЋЕ НАСТАВИТИ ДА УЛАЖЕ У ИСТОК СРБИЈЕ

Потпредседник Владе и министар унутрашњих послова Небојша Стефановић рекао је у Књажевцу да ће држава наставити да инвестира у исток Србије и да данас, захваљујући добрим економским основама, може да улаже у инфраструктурне пројекте и бори се за бољи животни стандард грађана.

„Држава ће наставити да инвестира новац у развој овог краја. Хоћемо да људи овде стварају породице, да се запошљавају и да од плате могу пристојно да живе. Од 2012. године у Књажевцу је много урађено на смањењу стопе незапослености, што је свакако један од кључних задатака и послова које држава има“, рекао је Стефановић.

Стефановић је приликом обиласка Полицијске станице Књажевац, где је разговарао са полицијским службеницима ове станице и Полицијске испоставе Стара Планина, истакао да је стање безбедности у овом крају на високом нивоу.

Стефановић је најавио да ће припадници Полицијске испоставе Стара Планина добити ново возило, којим ће и током зиме моћи да обављају патролну делатност, као и да је са председником општине Ђокићем разговарао о могућности да локална самоуправа заједно са Полицијском управом изгради монтажни објекат у коме ће на Старој планини полиција бити смештена током зимског периода.

 

Извор: Танјуг