Вести

Станисављевић: Изградили смо ефикасан систем социјалне заштите

Народ зна шта жели и какву политику, а то је политика Српске напредне странке и нашег председника Александра Вучића, одговорна власт и одговоран систем социјалне заштите сматра чланица Главног одбора Српске напредне странке Наташа Станисављевић.

„Пре шест година смо поставили циљеве и они су – да више никада у Београду неће каснити социјална помоћ, да ћемо исплаћивати редовно сва давања ка породиљама и да ћемо изградити одговоран систем социјалне заштите који је увек ту да помогне својим суграђанима“, истакла је Станисављевић.

Према речима Наташе Станисављевић успостављена су нова права, нове услуге социјалне заштите, проширен је обим постојећих, што значи директна подршка и помоћ ка грађанима.

„У протеклом периоду смо реновирали и обновили 31 објекат установа социјалне заштите. Покренули смо 15 нових права и услуга, што значи да их је сада у Београду укупно 44, који директно помажу нашим суграђанима“, рекла је Станисављевић и додала да су поједине услуге и права по први пут успостављена, попут личних пратилаца, персоналних асистената, помоћи у кући за децу са сметњама у развоју и многе друге.

 „Изградили смо најефикаснији систем који свакодневно функционише, ми смо ту за сваког коме је наша подршка и помоћ потребна. То је политика Српске напредне странке, то је политика одговорности ка суграђанима, ефикасног система социјалне заштите који је ту да помогне и да се сви заједно боримо за бољу будућност“, закључила је Станисављевић.

                           

Служба за информисање

Српска напредна странка

Градски одбор Београд