Вести

Станисављевић: Борба против насиља приоритет

Члан Градског одбора Београд Српске напредне странке Наташа Станисављевић посетила је једну од сигурних кућа у Београду и том приликом уручила новогодишње пакетиће деци штићеница, који су обезбеђени из личних средстава чланова Градског одбора СНС Београд.

Станисављевићева је том приликом поручила да је борба против насиља приоритет свих нас и наша обавеза и да држава и град Београд чине много како би се положај жена и деце који бораве у сигурним кућама побољшао, а они осећали безбедно и сигурно.

„Усвајањем и пуном применом Закона о спречавању насиља у породици насилницима и силеџијама је послата јасна порука, а то је да нико није, нити ће бити јачи од државе и закона“, истакла је Станисављевићева и додала да је политика Српске напредне странке увек била и биће нулта толеранција према свим видовима насиља.

Координаторка Саветовалишта против насиља у породици Весна Станојевић захвалила се на новогодишњим пакетићима за децу штићеница сигурне куће и изразила уверење да ће и у 2018. години, држава и град Београд наставити да подржавају економско оснаживање жена жртава насиља и брину о њиховој безбедности.

 

Служба за информисање

Српска напредна странка

Градски одбор Београд