Вести

СРПСКА НАПРЕДНА СТРАНКЕ БОРИ СЕ ЗА БУДУЋНОСТ СРБИЈЕ

Изборну листу "Александар Вучић - За нашу децу" представили су Ивана Поповић, Ђорђе Тодоровић, Милош Терзић и Синиша Мали који су истакли да су предстојећи избори историјски и нагласили да се СНС бори за будућност Србије.

Члан Председништва Српске напредне странке Синиша Мали рекао је да се политички програм СНС заснива на борби за будућност младих, да своје снове остваре у Србији.

Слично је и са економским програмом, ми се боримо за то да квалитет живота, животни стандард грађана Србије расте из године у годину. Да отварамо све више нових радним места, нових фабрика, да градимо километре и километре нових путева, нагласио је Мали.

Како је рекао, Србија је 2012. године била на ивици банкрота и велики дугови су остали од претходне власти због чега су спроведене тешке реформе.

Србија четири године за редом има суфицит у буџету... Србија је по резултатима у првом кварталу ове године број један земља у Европи, истакао је Мали.

Мали је рекао да су ово историјски избори од суштинског значаја за будућност Србије.

Нећемо успети да остваримо ни "Србија 2025", нећемо доћи ни до плата од 900 евра, пензија од 430 евра, ништа од тога нећемо успети уколико на изборима не добијемо већинску подршку грађана Србије, нагласио је Мали.

Кандидаткиња за народну посланицу под бројем пет листе "Александар Вучић - за нашу децу" Ивана Поповић рекла је да се на изборној листи Српске напредне странке налази велики број младих људи који су спремни да посвете своје животе будућности наше земље.

Пуно тога је урађено у претходном периоду и ми данас можемо са поносом да станемо иза јасних и великих резултата... Знамо да је пред нама велики и јако напоран пут да одржимо досадашњи развој, али и да наставимо са још већим плановима, рекла је Поповић и додала:

Ми желимо да Србија 2025. године заиста има просечну плату од 900 евра, да наставимо са јачим инвестицијама. Планирано је да 14 милијарди евра буде уложено у путеве, пруге, аеродроме, гасовод, туристичку и спортску инфраструктуру.

Поповић је истакла да СНС води рачуна о сваком грађанину и да жели да има здраву нацију, због чега ће значајне инвестиције бити уложене у здравство.

Поповић је нагласила да су предстојећи избори историјски и да је јако битно да грађани гласају.

Кандидат за народног посланика под бројем шест листе "Александар Вучић - за нашу децу" Ђорђе Тодоровић рекао је да је окосница политичког програма план "Србија 2025".

Ми тај политички програм базирамо на добрим резултатима које смо постигли у претходном периоду. Тешке економске реформе спровели смо 2014. године, како бисмо данас имали суфицит у буџету, рекао је Тодоровић.

Како је рекао, у плану "Србија 2025" предвиђена су значајна средства за изградњу станова за младе брачне парове.

Све оно што ћемо радити у наредном периоду важно је за нас младе и то желимо да представимо у Скупштини Србије, нагласио је Тодоровић.

Кандидат за народног посланика под бројем 37 листе "Александар Вучић - за нашу децу" Милош Терзић, осврнуо се на питање Косова и Метохије рекавши да је Српска напредна странка косовско питање вратила у преговарачки процес и ојачала позицију Србије.

Важно је поменути период од 2000. до 2012. године када је деловала погубна политика по српске државне и националне интересе, подсетио је Терзић.

Како додаје, од 2012. године када је на власт дошла Српска напредна странка имамо снажан политички заокрет и снажну Србију која може да се бори за своје интересе на Косову и Метохији.

 

 

Извор: ТВ Пинк