Вести

СРПСКА НАПРЕДНА СТРАНКА ОБЕЛЕЖИЛА БАДЊИ ДАН

Српска напредна странка обележила је Бадњи дан традиционалним уношењем бадњака у просторије централе странке у Београду. Свечаности је присуствовао Александар Вучић, председник странке, а бадњак је унео Милош Вучевић, потпредседник Главног одбора СНС.

Том приликом, Вучевић се обратио бројним гостима и замолио све напредњаке да увек буду са својим народом, а да за овај велики празник поделе љубав, пажњу и помоћ свима онима којима су љубав, пажња и помоћ потребни.

"Година која је пред нама представља нови изазов и пружа прилику да покажемо да смо још одговорнији и спремнији за оно што је пред нама. Наша политика сажета је у ономе о чему је председник Александар Вучић говорио пре неки дан - да Србија буде једна велика, чврста и сигурна кућа за све оне који живе у њој и за све наше сународнике, ма где да живе. Ми само тражимо да Срби, ма где да живе, имају иста права, да говоре својим језиком, пишу својим писмом и припадају својој цркви, као што таква права имају сви грађани који живе у Србији“, поручио је Вучевић.