Вести

СНС је за жене, децу урадио више него сви пре нас

Чланица Председништва СНС Зорана Михајловић изјавила је данас да развој сваке државе зависи од тога какав је положај жене у друштву и да СНС може да се похвали да је за жене урадио колико сви заједно пре њих. 

"Како се власт Драгана Ђиласа у Београду односила према женама и породици уопште најбоље говори податак да су оставили дуг од 5,3 милијарди према породиљама, особама са инвалидитетом и социјално угроженим грађанима", подсећа она. 

Само трудницама и породиљама Ђилас је оставио дуг од 390 милиона, навела је она, додајући да је градска власт све те дугове измирила и данас се не касни ни дан.

Све што је СНС урадио и што тек планира да уради за жене и те како су препознале и подржале неке од најеминентнијих грађанки Београда, које се налазе на листи ''Александар Вучић, зато што волимо Београд'', наглашава Михајловићева.

"Са нама је Весна Станојевић, која читавог живота помаже угроженим женама и жртвама насиља. Оснивач престижног Београдског фестивала игре Аја Јунг је са нама. Директорка Народног музеја Бојана Борић Брешковић, која ће коначно завршити обнову наше националне куће је с нама, ту је и њена колегиница која води Историјски музеј Душица Бојић. Оне су уз нас јер знају колико СНС води рачуна о свим женама", закључила је Михајловићева.

  

Извор: Танјуг