Вести

ШАПИЋ: СНС ОД СРБИЈЕ ЖЕЛИ ДА НАПРАВИ БОЉУ ЗЕМЉУ

Кандидат листе "Александар Вучћ - Заједно можемо све" за градоначелника Града Београда, Александар Шапић, рекао је да та листа жели да од Србије направи најбољу земљу и поручио да ће дати све од себе да се то уради и са Београдом који је увек био град отвореног срца и широких руку.

Шапић је то поручио на изборној конвенцији Српске напредне странке, која је одржана у пуној сали Спортског центра Вождовац.

На овом предизборном скупу окупило се више хиљада симпатизера, као и представници странака који подржавају кандидатуру председника Српске напредне странке Александра Вучића за председника Републике Србије.

Окупљени грађани су носили обележја Српске напредне странке и транспаренте са слоганима "Мир. Стабилност. Вучић.", "Нема предаје, пред најгорима", "Дела говоре", као и заставе са ликом Александра Вучића.

Шапић је рекао да је Београд данас модеран, савремен град и права европска престоница и нагласио да ће, уколико на изборима добије поверење Београђана, учинити све да Београд буде још бољи, напреднији и успешнији.

"Да га оставимо поколењима у још бољем стању него што су они нама оставили Београд", рекао је Шапић.

Поручио је да је важна подршка грађана за оно што нас чека јер се, како је рекао, над Европом надвио рат.

Нагласио је да су мир и стабилност две кључне речи без којих нема јаке економије и развоја земље.

"Верујем у Александра Вучића и државни врх да ће умети да нађу најбољи и најквалитетнији начин да нас провуку кроз ова тешка времена и да Србија настави да се развија и да од Београда направимо модерну европску престоницу, што већ јесте, али да устоличимо то како доликује", поручио је Шапић.

 

 

 

Извор: Танјуг