Вести

Равномерно развијамо сваки део Београда и наше земље

Потпредседница Главног одбора Српске напредне странке Марија Обрадовић и секретар београдског одбора Александар Марковић, поручили су данас приликом посете Вождовцу, да је глас за листу „Александар Вучић - За нашу децу“, глас за бољу будућност свих грађана, да је то глас за даљи развој Вождовца.

Марија Обрадовић је оценила да је на Вождовцу у претходним годинама урађено много на побољшању услова живота у сваком насељу Вождовца и додала да је одговорна власт предвођена Српском напредном странком показала да једнако води рачуна о грађанима на  Душановцу, као што брине о грађанима у Пиносави, Белом потоку, насељу Степа Степановић или било ком другом у овој општини.

„Нама су важни људи, зато континуирано разговарамо са грађанима у свакој општини, сваком насељу и заједно са њима планирамо даља улагања у инфраструктуру, водовод, нове школе, вртиће, домове здравља, паркове, игралишта“, рекла је Обрадовић.

Према речима Александра Марковића суштина програма СНС-а који нудимо грађанима је даљи развој њихове општине, града и Србије.

„Општина Вождовац је пример како се, у складу са политиком председника Александра Вучића, равномерно развија сваки део Београда и наше земље“, рекао је Марковић и подсетио да је општина Вождовац у неким претходним деценијама била запостављена, а њени грађани третирани као грађани другог реда.

Обрадовић и Марковић су се сложили да смо, доласком Српске напредне странке на власт, имали прилику да видимо интензивно улагање у општину Вождовац, доста тога је унапређено, али је остало још много тога да се уради.

Кандидаткиња за одборницу са листе „Александар Вучић - За нашу децу“ Ивана Томић Илић захвалила се грађанима на указаном поверењу Српској напредној странци и позвала све да 21. јуна изађу на изборе и подрже политику даљег улагања у Вождовац, да подрже политику која ради у интересу грађана и која ствара бољу будућност за сву децу.

 

 

 

Служба за информисање

Српска напредна странка

Градски одбор Београд