Вести

Радуловић: Глас за Вучића је глас за напредак Србије

Члан Главног одбора СНС Андреа Радуловић, посетила је просторије Општинског одбора Српске напредне странке у Сурчину и том приликом разговарала са Унијом жена СНС Сурчин на тему родне равноправности и положаја жена у политици.

Андреа Радуловић, похвалила је рад Уније на тој општини и том приликом изјавила да је потребно да се повећа учешће жена у представничким телима, извршним органима власти и у државној управи.

„Захваљујући политици коју спроводи Александар Вучић, трудимо се да свака општина града Београда организује Савет за родну равноправност и да на тај начин жене заузимају боље положаје у друштву. Драго ми је што видим јединство Уније, и што функционишете као једна велика породица. На основу ваших досадашњих резултата могу слободно закључити да Унија жена у Сурчину препознаје проблеме као и вашу озбиљност њиховог решавања. Само заједно, као један тим, можемо брже, јаче и боље утицати да се жене изборе за своја правa“, истакла је Радуловићева и додала да жене имају њену подршку, подршку Марије Обрадовић и свих жена Српске напредне странке.

„Позивам све жене да 2.априла изађу на изборе и да дају глас Александру Вучићу, јер је то глас за напредак Србије, за бољу будућност свих нас и глас за већа права жена у нашем друштву“, закључила је Радуловићева.

Председница Уније жена СНС Сурчин Сања Елез, изразила је велико задовољство и част да представи претходне резултате Уније жена у Сурчину и том приликом најавила низ разних активности које ће Унија организовати у наредном периоду.

„Постоји потреба да се жене у економском смислу оснаже, а у политичком више ангажују, као и да се изборе за бољи живот на територији ове општине. Желимо да будете део нашег тима, и да нам на тај начин пренесете ваше знање и искуство“, истакла је Елезова.

Догађају су присуствовали Председник Општинског одбора Српске напредне странке Сурчин Милош Дангубић и Стеван Шуша.