Вести

Радојичић: За лепши и здравији Београд

Кандидати са листе "Александар Вучић - Зато што волимо Београд" данас су у Кнез Михаиловој улици разговарали са суграђанима, а први на изборној листи СНС Зоран Радојичић рекао је да је циљ да живимо у здравијем и лепшем Београду и да са грађанима реализују заједничке пројекте и идеје. 

"Дошао сам са Славије аутобусом, и успут сам могао да видим шта је све урађено у протеклом периоду - од Булевара ослобођења, преко платоа на Славији, хотела Хилтон, па до Тржног центра Рајићева", истакао је Радојичић и додао да је доста ствари урађено, али да се доста пројеката и тренутно ради. 

Он сматра да СНС као тим, може да достигне циљеве које су поставили и да очекује подршку грађана за представљене идеје и програм и њихову реализацију. 

Функционерка СНС и председница општине Савски венац Ирена Вујовић нагласила је да Београд има велики потенцијал, и да би у складу са тим, на челу града и требало да буду људи који имају потенцијал, који су одлучни, енергични и стручни.

Она је рекла да су данас чули похвале и сугестије, као и да ће настојати да, укључивањем што већег броја грађана у одлучивање, мењају град, како би био још боље место за живот.

Кандидат за одборника Милан Гуровић објаснио је да је разлог због кога је ушао у кампању, пре свега, побољшање ствари на пољу спорта. 

"Чињеница да се шест пута више деце бави спортом, што је показала статистика, је нешто фантастично", рекао је Гуровић који је као посебно важне истакао бесплатне школице за децу.

"То је оно што ме је привукло, једна истинита прича и увек ћу дати подршку Београду и нашим суграђанима", закључио је прослављени кошаркаш и кандидат са листе "Александар Вучић - Зато што волимо Београд".

 

Извор: Танјуг