Вести

Радојичић: Професионалци за Београд са још више душе

Београђани би требало да подрже листу "Александар Вучић - Зато што волимо Београд" јер ћемо дати све од себе да достигнемо циљ, а то је да Београд буде бољи и "са још више душе", истакао је директор Универзитетске дечје клинике у Тиршовој доктор Зоран Радојичић, носилац те листе. 

"Пре свега задовољство ми је да будем први на листи професионалаца, који ће даље радити на унапређењу и улепшавању нашег Београда", казао је Радојчић приликом потписивања листе коју предводи. 

Он је поручио да воли Београд колико и сви други Београђани, као и да мисли да има простора да буде још бољи, без обзира што је, како каже, у последњем периоду доста тога урађено, да "сви заједно радимо на томе и достигнемо циљ да Београд буде једна од водећих метропола у Европи". 

На новинарско питање колико ће учешће у изборима променити његов живот и утицати на свакодневне обавезе, Радојичић је нагласио да ће му посао у "Тиршовој" бити на првом месту, као и унапређење те клинике, али да ће истовремено радити обе ствари, а да верује да би добро обављао посао градоначелника. 

"Да ли ћу бити изабран зависи од хиљаду ствари", закључио је Радојичић.

 

Извор: Танјуг