Вести

Радојичић: Претходних шест година у здравство Београда уложено 2,5 милијарде динара

Према речима проф. др Зорана Радојичића здравље је на првом месту и зато је важно да сваки грађанин има добре и квалитетне услове за лечење.

Проф. др Радојичић је оценио да су инвестиције у здравствени систем значајне и додао да је у претходних шест година у здравствени систем Београда уложено 2,5 милијарде динара.

Он се осврнуо на чињеницу да је Клинички центар Србије почео да се гради пре 50 година, али да из невероватних разлога до сада није завршен.

„Данас, из дана у дан можете видети како напредује изградња зграде Клиничког центра и како се овај пројекат приводи крају. Исто тако, важно је да сваки суграђанин има могућност да у близини свог дома задовољи потребе за здравственом негом“, сматра проф. др Радојичић.

 „Градили смо нове домове здравља, реновирали старе и улагали у медицинску опрему. Завршили смо здравствену станицу у Јајинцима, Кнежевцу, Малом мокром лугу и насељу Степа Степановић“, подсетио је проф. др Радојичић и додао да је само током прошле године у Обреновцу завршено ново, савремено крило  Дома здравља, а у Лазаревцу ванболничко породилиште.

„Драги суграђани, уз вашу сагласност и помоћ наставићемо да унапређујемо услове за лечење свих нас, а нарочито наше деце“, закључио је проф. др Зоран Радојичић.

                    

Служба за информисање

Српска напредна странка

Градски одбор Београд